Fiets routes - PensionNeske

Pension Hoes va Neske
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Fiets routes

Wandel routes

Het vlakke Noord- en midden-Limburg nodigt u uit om te fietsen.Op de fiets door Noord- en midden-Limburg toeren, dat is puur genieten van de natuur en omgeving. In heel Limburg vindt u het fietsenroutenetwerk met de genummerde knooppunten. Dit eenvoudige bewegwijzerde systeem biedt u als fietser een eindeloos veell route mogelijkheden. Aan weerszijden van de Maas ligt een routenetwerk met in totaal 1300 kilometer aan fietsroutes. Pontjes zetten u de rivier over en een groot deel van de routes zijn autovrij.

Hoe werkt het fietsenroutenetwerk?
De groen-witte nummers op de fietskaart (verkrijgbaar in het Pension) zijn de nummers van de knooppunten van de fietsenroutenetwerk. U kunt starten op verschillende knooppunten of bij een startpunt. Bij de startpunten zijn er genoeg gelegenheden om uw auto te parkeren. de voetveren varen in het toeristisch seizoen van mei tot en met oktober.

Het gebied, de regio Noord- en Midden-Limburg leent zich prima voor een ontdekkingstocht per fiets. De veelzijdigheid van de natuur zoals de eindeloze uitgestrektheid van de Grootte Peel, de langste rivierenduinengordel in de maasduinen, de kleurrijke heidegebieden van Meinweg en de Maas die door het oostelijk deel van het gebied meandert, zullen u versteld doen staan.

In samenwerking met diverse toeristische regio's presenteert  nederlandfietsland.nl een fraaie selectie van (thematische) knooppuntroutes,
te vinden op pagina "Overzicht knooppuntroutes".
Het grootste deel van de aangeboden fietsroutes loopt via de bekende fietsknooppunten en is direct te downloaden

 
info@pensionneske.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu