Overzicht Kamers - PensionNeske

Pension Hoes va Neske
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overzicht Kamers

De Kamers


(1) De Comfort 2 persoons slaapkamer met apparte luxe badkamer. De kamer bevind zich op de begane grond met TV, ruime kasten en rolstoel toegankelijk. De badkamer is ruim en voor rolstoelen toegankelijk, een zitje voor onder de douche en een bidet.


(2) Een persoons Comfort kamer. De kamer beschikt over een eigen douche en toilet, TV en Aircondition. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping.


(3) Standaard kamer (1 persoon). Deze kamer heeft een gedeelde toilet en douche. De kamer bevindt zich op de begane verdieping.


(4) Famillie kamer. De famillie kamer is op de eerste verdieping heeft voor 4 personen slaapgelegenheid en beschikt over een eigen badkamer met zitbad, toilet en douche, TV en aircondition.


(5) Standaard 2 persoons slaapkamer. Deze kamer beschikt over een eigen doucheruimte met toilet (buiten kamer), TV. Deze kamer bevind zich op de eerste verdieping.

(6) Comfort 2 persoons kamer met balkon. Deze kamer heeft een eigen douche en toilet, er is een TV en dit is de enige kamer met balkon. het uitzicht is aan de voorkant van het Pension.

 
info@pensionneske.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu